Portfolio by Sterre

Welkom bij mijn portfolio. Ik ben Sterre van Huet en ik ben 20 jaar oud. Ik volg de opleiding Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. Op deze portfolio site kun je onder andere projecten van mijn studie vinden.

Ook werk ik bij autobedrijf Geert Stevering. Hier maak ik foto’s en video’s van de auto’s die online te koop komen te staan, social media posts voor bijvoorbeeld de feestdagen, dingen als banners om de site en socials meer identiteit te geven en sinds een paar maanden ben ik ook bezig met het onderhouden van de website.

Verder vind ik foto- en videograferen leuk om te doen met een camera of drone en probeer ik af en toe wat te tekenen of dingetjes te maken in bijvoorbeeld Photoshop of Illustrator waardoor ik steeds meer leer hoe de programma’s in elkaar steken.¬†

Afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het in een nieuw / modern jasje steken van het carnavalsboekje van carnavalsvereniging het Olde Tollus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *